Over Mijn liedje voor jou

Al zolang ik me herinner maak ik teksten op bestaande muziek. Ik hou van taal, ik hou van muziek, zit zelf op een theaterkoor en voor mij is muziek de allermooiste manier om uiting te geven aan emoties en ik heb gemerkt dat degenen voor wie ik een lied heb gemaakt daar ook altijd erg blij mee zijn.  De liedjes zijn zonder repeteren vooral gemakkelijk te zingen op voorwaarde dat de zanger bekend is met de muziek

Ik zorg er altijd voor dat een lied direct gezongen kan worden, meestal met refrein en ik vind het belangrijk dat de persoonlijke tekst op zo’n manier bedacht is dat diegene zich op een prettige manier herkent in de tekst.  (of door anderen herkend wordt)

Naast teksten voor een verjaardag, jubileum, afscheid of andere gelegenheid maak ik ook liedjes voor overledenen die gezongen kunnen worden door een professionele zanger of evt. de aanwezigen bij de uitvaart.